Malzemeler: 3 yemek kaşığı tereyağ,2 adet rendelenmiş domates,1 adet sarımsak,1 çay kaşığı tuz,1 çay kaşığı karabiber, bir tutam fesleğen.
Hazırlanışı: Bir sos tenceresinin içerisine tereyağını alın. Sarımsağı rendeleyin, rendelenmiş sarımsağı ve fesleğen sos tenceresinin içerisine ilave edin ve soteleyin. Ardından domateslerin ekleyin ve kıvam alana kadar yaklaşık 5-12 dakika pişirin. Kıvam aldığında ocaktan alın, tuz, karabiber ekleyin. Afiyet olsun.
Çerezler (cookie), web sitemizi ve hizmetlerimizi etkin bir şekilde sunmamızı sağlamaktadır. Kişisel bilgilerinizin güvenliği ile ilgili açıklamalar Gizlilik Politikası sayfasında açıklanmış ve bilginize sunulmuştur.